Header afbeelding

8x de leukste cadeaus voor Moederdag

Verwen jouw (schoon)moeder met één van deze cadeaus!

De leukste Moederdag cadeaus voor 2024

Dit jaar valt Moederdag op zondag 12 mei.

Moederdag staat weer voor de deur: dé dag dat jij je (schoon)moeder even helemaal in het zonnetje kan zetten. Want dat heeft ze wel verdiend, toch? Het vinden van een leuk en uniek cadeau kan soms een beetje lastig zijn. Om jouw zoektocht naar het perfecte cadeau iets gemakkelijker te maken, hebben wij een aantal leuke Moederdag cadeaus voor je opgezocht!  

8x de leukste cadeaus voor Moederdag:

  1. Hotelovernachting cadeau
  2. Bezoek Keukenhof, Lisse
  3. Tripje naar Giethoorn
  4. Trakteer op een cocktailworkshop
  5. Leg je band vast met een fotoshoot
  6. Wijnproeverij aan huis
  7. Bezoek het chocolademuseum
  8. Moederdag arrangementen Van der Valk

1. Geef je moeder een hotelovernachting cadeau

Is jouw moeder toe aan wat ontspanning? Geef haar dan een heerlijke hotelovernachting cadeau! Een weekendje weg naar de zee, shoppen in de stad of ultiem genieten van een all inclusive hotelovernachting... Wij hebben de drie leukste nachtjes weg voor je opgezocht!

👉 Verblijf in een Van der Valk hotel ****, nabij het strand.

👉 4* luxe Golden Tulip hotel **** in hartje centrum Leiden.

👉 All inclusive hotelovernachting in Zeeland, in Hotel de Elderschans ***.

Dit zijn natuurlijk niet de enige mooie hotels in Nederland! Geniet bijvoorbeeld van wellness hotels in Nederland of ga juist voor goedkope hotels in Nederland. Daarnaast kan je ook kiezen voor een stedentrip Nederland of ga spontaan het land uit en kies voor een goedkope stedentrip Europa! Kortom: de keuze is reuze!

Uitwaaien in Scheveningen - moederdag cadeau

 Uitwaaien bij Schevingen

2. Beleef samen de lente in Keukenhof, Lisse

Geef je moeder een bijzonder cadeau voor Moederdag met tickets voor Keukenhof! Laat haar genieten van de prachtige bloemen, kleurrijke tulpenvelden en de gezellige sfeer. Het is een unieke manier om quality time door te brengen en mooie herinneringen te creëren samen. Let op: de Keukenhof is nog maar open t/m 12 mei.

💰 Entreetickets voor Keukenhof, Lisse haal je al vanaf €20 p.p. !

Haal je tickets voor Keukenhof hier!

Keukenhof Lisse - moederdag cadeau

Keukenhof Lisse

3. Verras je moeder op Moederdag met een tripje naar Giethoorn

Trakteer je moeder op een onvergetelijke ervaring op Moederdag door haar mee te nemen naar Giethoorn! Samen kunnen jullie dwalen langs de schilderachtige grachten, de charmante bruggetjes bewonderen en genieten van de schoonheid van dit unieke Nederlandse dorp. Huur een bootje en verken de waterwegen op eigen tempo, of maak een ontspannen wandeling door de schattige straatjes. Sluit de dag af met een heerlijke maaltijd in een van de knusse restaurants aan het water, waar je zal smullen van lokale specialiteiten. Een dag in Giethoorn is de perfecte manier om quality time door te brengen en samen tijd door te brengen!

💰 Vaar door de grachten van Giethoorn en geniet van een bakje koffie voor slechts €9,45 p.p. !

Boek hier je rondvaart door Giethoorn!

Rondvaart Giethoorn - moederdag cadeau

Rondvaart Giethoorn

4. Trakteer je moeder op Moederdag op een cocktailworkshop

Verras je moeder op Moederdag met een cocktailworkshop! Tijdens de workshop kunnen jullie samen plezier hebben terwijl jullie de kunst van het mixen en shaken leren. Het is een geweldige kans om te ontspannen, te lachen en te genieten van elkaars gezelschap terwijl jullie verschillende cocktails maken en proeven. Bovendien is het een unieke ervaring die jullie nog lang zullen herinneren en die de band versterkt. Proost op een dag vol plezier en genot!

💰 Een cocktailworkshop boek je al vanaf €34,50 p.p. !

Boek je cocktailworkshop hier!

cocktail workshop - moederdag cadeau

Cocktailworkshop

5. Leg de speciale band met je moeder vast met een fotoshoot

Hoe leuk is het om je moeder te verrassen met een fotoshoot voor Moederdag?! Voor een héle kleine prijs kun jij samen met je moeder de leukste kiekjes vast laten leggen. Je bepaalt zelf waar je de fotoshoot wilt doen, in het park, op het strand of in de stad? Je moeder vindt dit gegarandeerd een fantastisch cadeau! TIP: laat de foto's vereeuwigen in een fotoboek!

💰 Een privé fotosessie met bewerkte foto's boek je al vanaf €44,99 p.p. !

Boek je fotoshoot hier!

Fotoboek fotoshoot - moederdag cadeau

Een fotoboek voor jou fotoshoot

6. Geniet van een heerlijke wijnproeverij aan huis

Is jouw moeder een echte wijnliefhebber? Dan zal jouw moeder utliem genieten van een wijnproeverij aan huis! Proef wijnen uit verschillende landen en streken en leer meer over de karakteristieken van deze wijnen door een echte wijnkenner. Je boekt deze wijnproeverij vanaf 4 tot 10 personen. Daardoor is dit cadeau niet alleen leuk voor je moeder, maar ook voor jou! 

💰 Proef 10 soorten wijn, een port en een likeur voor maar €19,99 in totaal voor maximaal 10 personen, dit is slechts een euro per persoon (!!)

Boek je wijnproeverij aan huis hier!

wijnproeverij aan huis - moederdag cadeau

Wijnproeverij aan huis

7. Bezoek samen het chocolademuseum

Voor chocoladeliefhebbers is het cacao- en chocolademuseum in Brussel een waar walhalla. Tijdens je bezoek aan dit museum krijg je een rondleiding en mag je verschillende chocoladesoorten proeven, heerlijk! Dit Moederdag cadeau is ook weer helemaal low-budget! 

💰 Een ticket voor het chocolademuseum in Brussel haal je al voor slechts €14 p.p. !

Haal je ticket voor het chocolademuseum hier!

chocolade - moederdag cadeau

Chocolade in de chocolademuseum

8. Bekijk de unieke Moederdag arrangementen Van der Valk

Ontdek de verscheidenheid aan mogelijkheden bij Van der Valk voor Moederdagcadeaus. Verwen je moeder met een speciaal arrangement, geniet samen van een heerlijke Moederdagbrunch, of geef haar de vrijheid om zelf te kiezen met een cadeaukaart. Wat je ook kiest, maak van Moederdag een onvergetelijke dag met Van der Valk.

Reserveer een Moederdag cadeau van Van der Valk hier!

happy mothers day - moederdag cadeau

Happy mother's day!

  1. Home
  2. blog
  3. de leukste cadeaus voor moederdag
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.