Header afbeelding

Boutique hotels Nederland

Onze top 10!

Boutique hotels in Nederland worden steeds populairder en wij begrijpen wel waarom, want ultiem vakantie vieren hoeft niet ver van huis! Of je nou op zoek bent naar een romantisch nachtje weg of een boutique hotel in de natuur, in deze blog bespreken wij de top 10 mooiste boutique hotels van Nederland.

Top 10 mooiste boutique hotels in Nederland

  1. Hotel The Dutch, Maastricht
  2. Hotel Puur Zee, Wijk aan Zee
  3. Boutique Hotel Beekhuizen, Velp
  4. The Duke Hotel, Den Bosch
  5. Logement Petit Beijers, Utrecht
  6. Hotel The Craftsmen, Amsterdam
  7. Pillows Grand Boutique Hotel Ter Bosch, Zwolle
  8. Boutique Hotel Texel
  9. Boutique Hotel STAATS, Haarlem
  10. Boutique Hotel Zeeuws Meisje, Zierikzee

1. Hotel The Dutch, Maastricht

Hotel The Dutch Maastricht is een luxe hotel gelegen in de historische Limburgse hoofdstad. Het hotel zit in een voormalige kerk en is prachtig gerenoveerd! Dit boutique hotel ligt in de levendige wijk Wyck waar vele restaurants en barretjes zitten, een perfecte plek als je houd van gezelligheid!

Boek Hotel The Dutch hier

2. Hotel Puur Zee, Wijk aan Zee

Dit hotel is echt een parel als je naar de kust wil! Met zijn 13 kamers en adults only concept kan het niet anders dan dat je hier tot rust komt. In de zomer kun je lekker relaxen op de ligbedjes aan het buitenzwembad. Denk je aan zee, dan denk je aan vis. Dit boutique hotel biedt verschillende arrangementen aan, waarbij de focus op seafood ligt. Lekker! 

Boek Hotel Puur Zee hier

3. Boutique Hotel Beekhuizen, Velp

Dit luxe hotel is gelegen in een rustige omgeving, omringd door bossen en heidevelden. Het hotel beschikt over verschillende type luxe kamers die allemaal uniek zijn ingericht. Dit maakt het een ideale bestemming voor mensen die willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en willen genieten van de natuur.

Boek Boutique Hotel Beekhuizen hier

4. Boutique Hotel The Duke, Den Bosch

The Duke is een luxe boutique hotel gelegen in het historische centrum van Den Bosch. Je wandelt vanaf het hotel gemakkelijk naar de winkels, restaurants en alle andere bezienswaardigheden. Heb je zin om na je lange dag shoppen neer te ploffen op een terras? Ga dan naar de beroemde Korte Putstraat. Deze straat ligt naast het hotel, dus je bent zo weer thuis!

Boek Hotel The Duke hier

5. Logement Petit Beijers, Utrecht

Dit toffe hotel ligt op een top locatie midden in het centrum van Utrecht, de Oudegracht. Het hotel zit in een oud grachtenpand, wat terug te zien is in de aankleding van het hotel. Door de gunstige locatie ontdek je lopend alle hotspots van de stad!

Boek Logement Petit Beijers hier

6. Hotel The Craftsmen, Amsterdam

Als je Amsterdam wil ontdekken dan is dit hotel perfect voor jou! Gelegen in een grachtenpand op tien minuten loopafstand vanaf Amsterdam Centraal staat dit unieke boutique hotel. De rijke geschiedenis komt op meerdere plekken in dit hotel terug en elke kamer is uniek! Dit is de perfecte mix tussen luxe en geschiedenis.

Boek Hotel The Craftsmen hier

7. Pillows Grand Boutique Hotel Ter Bosch, Zwolle

Slapen in een voormalig politiebureau? Dat kan in Zwolle! Pillows beschikt over verschillende kamertypes waar je tijdens je verblijf heerlijk tot rust kan komen. Gelegen bij het station en op loopafstand van het centrum is dit een super plekje! Zin in een culinair avondje? Ga dan naar Caperto Restobar, gelegen in het hotel.

Boek Pillows Grand Boutique Hotel hier

8. Boutique Hotel Texel

Als je natuur wil combineren met wellness, ben je bij Boutique Hotel Texel echt helemaal op je plek. Je wordt hier wakker met uitzicht over de duinen en de waddenzee waardoor je echt tot rust komt. Je kan je verblijf  zo luxe maken als je zelf wilt, zo beschikt dit hotel over een superior suite met privé terras en sunshower, maar ook over stijlvolle standaardkamers. Geniet een dagje in Spa Woolness, het wellnesscentrum van het hotel. Chill!

Boek Boutique Hotel Texel hier

9. Boutique Hotel STAATS, Haarlem

Dit prachtige hotel is gevestigd in een voormalig schoolgebouw aan de rand van het centrum van Haarlem. Hier is elke kamer uniek en is iedere ruimte met aandacht voor detail ingericht. Als je een ‘home away from home’ ervaring wil is dit een super goed hotel!

Boek Boutique Hotel STAATS hier

10. Boutique Hotel Zeeuws Meisje, Zierikzee

Boutique Hotel Zeeuws Meisje ligt aan de pittoreske haven van Zierikzee, op slechts 300 meter afstand van het historische stadscentrum. Het hotel verwelkomt gasten met een persoonlijke benadering, goede service en een gastvrije ambiance. De prachtig gerenoveerde accommodatie straalt elegantie en kleur uit, wat direct de aandacht trekt.

Boek Boutique Hotel Zeeuws Meisje hier

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. boutique hotels nederland
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.