Header afbeelding

Hippiemarkten op Ibiza

Deze 5 moet je bezoeken!

De hippiemarkten zijn een echte must visit tijdens jouw vakantie op Ibiza. Dit betoverende eiland in Spanje is niet alleen populair vanwege zijn prachtige baaien en bruisende nachtleven, maar ook vanwege de unieke sfeer van de hippiemarkten. Om je te helpen het meeste uit je verblijf te halen, hebben we de top 5 beste hippiemarkten op Ibiza voor je op een rijtje gezet.

Leukste hippiemarkten Ibiza - Top 5

  1. Punta Arabi
  2. Las Dalias
  3. San Juan
  4. Sant Jordi
  5. Cala Llenya

1. Punta Arabi

📍 Es Canar 
📅 De hippiemarkt in Punta Arabi is elke woensdag te bezoeken vanaf april t/m oktober.

Op nummer één staat de bekendste hippiemarkt van Ibiza, Punta Arabi. Deze hippiemarkt is gelegen aan de oostkust en is een van de oudste en grootste hippiemarkten van het eiland. Elke woensdag komen hier honderden kraampjes samen.

Van handgemaakte sieraden tot exotische kunstwerken, hier vind je werkelijk alles. De verschillende muzikanten, levende standbeelden en eet -en drinkgelegenheden maken deze gezellige markt zeker een bezoekje waard!

Accommodaties in Es Canar

2. Las Dalias

📍 San Carlos
📅 De hippiemarkt in Las Dalias is elke zaterdag te bezoeken vanaf februari t/m november

Las Dalias, gelegen in het pittoreske dorpje San Carlos, is een iconische markt die al sinds de jaren 60 bestaat. Deze markt is niet alleen een plek om te winkelen, maar ook om te genieten van live muziek en lekker eten. Met zijn kleurrijke kraampjes en relaxte sfeer is Las Dalias een must-visit voor iedereen die Ibiza bezoekt.

Accommodaties in San Carlos

3. San Juan

📍 San Juan
📅 De hippiemarkt in San Juan is elke zondag het gehele jaar door te bezoeken. 

Elke zondag van 10 uur 's ochtends tot 4 uur 's middags vind je in San Juan een levendige hippiemarkt. Hier kun je lekker rondsnuffelen tussen kraampjes vol handgemaakte spullen, zoals armbandjes en kleding.

Het hoogtepunt van deze markt is het optreden van een muziekgroep, dat om half 1 begint. Bestel een biertje en geniet van de muziek onder de stralende zon. Dit maakt je ervaring helemaal compleet!

Accommodaties in San Juan

4. Sant Jordi

📍 Sant Jordi
📅 De hippiemarkt in Sant Jordi is elke zaterdag het gehele jaar door te bezoeken. 

Dicht bij de luchthaven van Ibiza is de Sant Jordi hippiemarkt. Een verborgen juweeltje dat een bezoek waard is. Deze markt staat bekend om zijn mix van producten. Van vintage kleding tot biologische snacks, je vindt het hier allemaal!

De relaxte sfeer en vriendelijke verkopers maken dit de perfecte plek om een uniek souvenir te vinden.

Accomodaties in Sant Jordi

5. Cala Llenya

📍 Cala Llenya
📅 De hippiemarkt in Cala Llenya is elke zondag het gehele jaar door te bezoeken.

Last but not least, De Cala Llenya hippiemarkt. Dit is een unieke markt die vooral geliefd wordt door de ware hippies op het eiland. Het is een mix van de rommelmarkt van San Jordi en de commerciële hippiemarkt van Punta Arabi.

Het biedt een unieke ervaring die perfect te combineren is met een ochtendje zwemmen op het strand van Cala Llenya. Maar het hoogtepunt is ongetwijfeld de culinaire ervaring bij het gelijknamige restaurant en de live-optredens.

Of je nou een shopaholic bent of gewoon wilt genieten van de unieke sfeer, de hippiemarkten van Ibiza hebben voor ieder wat wils. Dus smeer je in met zonnebrand en maak je klaar om Ibiza te ontdekken op een van deze leuke markten!

Accommodaties in Cala Llenya

Veel gestelde vragen

Kun je pinnen op de hippiemarkten?

Wat zijn de openingstijden van de hippiemarkten?

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. hippiemarkten ibiza
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.