Header afbeelding

Top 10 babymoon bestemmingen

Bekijk onze favorieten!

Zijn jij en je partner toe aan een welverdiende vakantie tijdens de zwangerschap? Ga dan op babymoon! Tijdens een babymoon ga je samen op vakantie voordat de baby geboren wordt. Het is een vakantie die bedoeld is om samen quality time door te brengen en even uit te rusten. Benieuwd naar unieke babymoon bestemmingen? Wij hebben de 10 leukste voor je op een rijtje gezet!

  1. Malediven
  2. Santorini, Griekenland
  3. Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  4. Amalfikust, Italië
  5. Schiermonnikoog, Nederland
  6. Marrakech, Marokko
  7. Aruba, ABC-eilanden
  8. Ibiza, Spanje
  9. Seychellen
  10. Bali, Indonesië

1. Malediven

De Malediven is de ultieme relax bestemming! Als je op zoek bent naar een tropisch paradijs, dan zijn de Malediven een uitstekende keuze. 
Met azuurblauw water, witte zandstranden en luxe resorts bieden de Malediven de ideale omgeving om te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap!

Bekijk vakanties op de Malediven

2. Santorini, Griekenland

Misschien wel een van de mooiste Griekse eilanden, Santorini. Dit eiland staat bekend om zijn iconische witte gebouwen, blauwe koepelkerken en prachtige zonsondergangen. 
Breng ontspannen dagen door op een van de stranden, verken de charmante dorpjes en geniet van romantische diners met uitzicht op de Egeïsche Zee. 

Bekijk vakanties op Santorini

3. Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Deze fascinerende stad heeft alles wat je nodig hebt tijdens je babymoon. Dubai beschikt namelijk over vele 5* hotels die een speciaal babymoon arrangement aanbieden, daar zitten massages,spa behandeling en romantische diners bij inbegrepen, zo kan je onbezorgd op babymoon en er het maximale uithalen. Ideaal!

Bekijk vakanties in Dubai

4. Amalfikust, Italië

De Amalfikust is vernoemd naar het stadje Amalfi. Een klein, toeristisch plaatsje waar de geschiedenis van deze kust ooit begon. Inmiddels is dit kustgebied uitgegroeid tot een van de beroemdste delen van de Italiaanse kust. De schilderachtige stadjes Positano, Amalfi en Ravello trekken jaarlijks duizenden bezoekers aan met hun smalle straatjes, charmante pleinen en heerlijke lokale gerechten.

Rijd de unieke route langs de Amalfi kust, deze route is maar 50 kilometer lang, maar door de verschillende bezienswaardigheden vind je onderweg genoeg momenten om even te stoppen!

Bekijk vakanties aan de Amalfikust

5. Schiermonnikoog, Nederland

Op zoek naar een babymoon in Nederland? Wat dacht je van Schiermonnikoog? Dit Waddeneiland is een heerlijke plek om wat quality time door te brengen. Maak romantische wandelingen door de natuur van Schiermonnikoog en bezoek het centrum, hier zitten meerdere restaurants waar je kan genieten van een uitgebreide lunch of diner. Bij mooi weer loop je zo het strand op, hier kom je echt tot rust!  

Bekijk vakanties op Schiermonnikoog

6. Marrakech, Marokko

Een babymoon naar Marrakech is een geweldige keuze, deze stad heeft veel charme en romantische mogelijkheden. Kies voor een verblijf in een authentieke riad. Dit is een traditioneel huis met een binnenplaats, omringd door rustige tuinen en fonteinen.

Wandel door het oude Medina en trakteer jezelf en je partner op een ontspannende hammam-ervaring, een traditioneel Arabisch badhuis waar je kunt genieten van een massage. 

Bekijk vakanties in Marrakech

7. Aruba, ABC-eilanden

Aruba is een eiland in het Caribisch gebied en behoort tot de ABC-eilanden. Als je verlangt naar zon, zee en strand dan ben je hier helemaal op je plek! Aruba staat namelijk bekend om haar parelwitte stranden en azuurblauwe zee. Door de Caribische wind is het hier goed uit te houden en kun jij de hele dag op het strand vertoeven.

Boek je verblijf in een luxe resort, zo hoef jij je nergens druk over te maken tijdens jullie babymoon!

Bekijk vakanties op Aruba

8. Ibiza, Spanje

Ibiza, dat bekendstaat als een waar party-paradijs heeft nog veel meer te bieden, waardoor dit de perfecte bestemming is voor jullie babymoon. Een absoluut hoogtepunt tijdens een babymoon in Ibiza is de prachtige zonsondergang bij Ses Variades. Hier kun je na een dag ontspannen de laatste zonnestraaltjes van de avondzon meepakken en genieten van een romantische sfeer.

Bekijk vakanties op Ibiza

9. Seychellen

Een babymoon naar de Seychellen is een unieke ervaring! De Seychellen zijn een prachtige eilandengroep in de Indische Oceaan, hier vind je witte zandstranden en tropische landschappen. Deze nog onbekende vakantiebestemming is de perfecte mix tussen rust en avontuur. Zo zijn er verschillende dagtrips naar omliggende eilanden en tours door de mangrove. Bezoek op een minder mooie dag eens Victoria. Deze kleine, maar bruisende stad is de hoofdstad van de Seychellen.

Leer nieuwe fruitsoorten kennen op de plaatselijke markt, breng een bezoek aan de cathedral of the Immaculate Conception en bewonder de Clock Tower. Veel plezier tijdens je babymoon op de Seychellen!

Bekijk vakanties op de Seychellen

10. Bali, Indonesië

Bali, een droombestemming voor veel reizigers, en dat is niet zonder reden! Bali is een veelzijdige en unieke bestemming waar je je nooit hoeft te vervelen. 
Met vriendelijke locals, betoverende stranden, tropische begroeiing en een ontspannen sfeer is het eiland een ideale bestemming voor iedereen die zich een laatste vakantie voor de komst van de baby voorstelt.

Of je nu op zoek bent naar het ontdekken van vreemde culturen of gewoon wilt ontspannen op het strand, Bali biedt de perfecte mix van avontuur en rust.

Bekijk vakanties op Bali

5 tips voor de ideale babymoon

Om ervoor te zorgen dat je onbezorgd kan beginnen aan je babymoon, hebben wij enkele tips op een rijtje gezet!

  1. Plan jullie reis in het juiste trimester
  2. Zorg voor een goede reisverzekering
  3. Kijk uit voor hitte en zon
  4. Vermijd landen waar het zika-virus aanwezig is
  5. Niet geheel onbelangrijk, ontspan!

Ben jij al overgehaald voor een van deze bestemmingen? Kijk dan eens naar de deals die momenteel online staan. Zo boek je voordelig jouw babymoon!

 

FAQ

Wat is een babymoon?

Wanneer ga je op babymoon?

  1. Home
  2. blog
  3. top 10 babymoon bestemmingen
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.